SopG_visual2_v7

Is de kamer van uw keuze beschikbaar op de gewenste datum? Reserveer dan eenvoudig met een telefoontje of e-mail.

+31 (0)6 – 54 247 207

info@slapenopgennep.nl

BESCHIKBAARHEID KAMERS

Adres

Slapen op Gennep  Genneperweg 144, 5644 RT Eindhoven, The Netherlands

Routebeschrijving

Vanaf de snelweg: Kies bij Eindhoven voor Randweg N2. Neem dan afrit 33 – Waalre. Ga vervolgens richting Eindhoven. Bij de verkeerslichten Antoon Coolenlaan links. Genneperweg links. U kunt parkeren op ons terrein, ingang meteen voor de boerderij.

Vanaf de (binnen)ring Eindhoven: U kunt zowel via de Aalsterweg als de Bayeuxlaan rijden. Van daaruit kiest u bij de verkeerslichten Antoon Coolenlaan. Sla de Genneperweg in richting kunstijsbaan. U kunt parkeren op ons terrein, ingang meteen voor de boerderij.

Algemene Voorwaarden

Reserveren en betalen

Bij reservering vragen wij u om een aanbetaling van 25,- per kamer. Na het eerste contact over uw reservering mailen wij onze bankgegevens zodat u de aanbetaling kunt voldoen. Uw reservering is alleen van kracht als de aanbetaling is gedaan. Uw verblijf rekent u bij aankomst verder af. Let op: wij werken alleen met contante betaling.

Annuleren

Reserveert u een kamer dan gaan wij er vanuit dat u komt. Uw reservering is alleen van kracht als de aanbetaling is voldaan. Mocht er onverhoopt iets tussenkomen, laat dit dan zo snel mogelijk weten. Vanaf 5 dagen voor aankomst kunnen wij uw aanbetaling niet meer retourneren. U kunt natuurlijk ook als u wilde annuleren, vrienden of kennissen voor u in de plaats laten komen.

In-en uitchecken

Inchecken kan vanaf 14:00 uur op de dag van aankomst. Uitchecken uiterlijk 11:00 uur op de dag van vertrek. In overleg kunt u eerder arriveren of later vertrekken, u dient dit dan wel telefonisch of via e-mail te overleggen.

Aansprakelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk voor: schade en/of letsel ontstaan als gevolg van het verblijf op ons terrein óf gebruik van de in de kamers geplaatste attributen en/of op het terrein aanwezige faciliteiten zowel binnenshuis als buitenshuis.

Fietsenstalling:

Uw meegebrachte fietsen kunt u binnen stallen.
We hebben eveneens een oplaadmogelijkheid voor elektrische fietsen.

Huisdieren

Huisdieren zijn toegestaan bij Slapen op Gennep. Graag wel vooraf even aankondigen.

Verder hebben wij de mogelijkheid om uw paard of pony te stallen.

Roken

Binnen is roken niet toegestaan, wel in de tuin.

Klachten of suggesties

Ondanks onze zorg, is het mogelijk dat u een klacht of suggestie heeft. Geef deze tijdig aan ons door opdat wij 
onze service en kwaliteit kunnen behouden en/of kunnen verbeteren.